Menu

 

Derks Timmerwerken Wieringen

Ons bedrijf, Derks Timmerwerken Wieringen (DTW), is met ingang van 2006 gevestigd op Molenveld 4e te Hippolytushoef. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van ramen, deuren en kozijnen. Ook kunt U bij ons terecht voor een dakkapel, serre of erker. Deze kunnen wij als prefabconstructies leveren. DTW levert aan aannemers en particulieren.

Gerard Derks is vele jaren werkzaam geweest bij Noorderkwartier N.V. te Schagen als meewerkend voorman en assistent werkleider op de afdeling hout. Daarnaast heeft Gerard nog praktijkles gegeven op een middelbare school in de regio. Zijn zoon Ronald komt ook uit de bouwwereld en heeft als laatste gewerkt bij Prebouw in Warmenhuizen.

"Ik heb altijd naar tevredenheid gewerkt bij Noorderkwartier, daarom was het afscheid van de vaste collega´s best emotioneel. Toch speelde het al een tijdje door mijn hoofd om een eigen bedrijf te beginnen. Alleen werken in deze bedrijfstak kan echter niet. Toen Ronald zei dat hij interesse had om iets voor zichzelf te starten hebben we besloten om het samen te doen. En wat is er mooier dan samen met je zoon een bedrijf te beginnen?".

Wij willen eigenlijk iedereen van dienst zijn die iets wil laten maken, maar het plaatsen laten we over aan onze klanten. Dat kunnen zowel aannemers als particuliere opdrachtgevers zijn. Wij zijn geen bouwbedrijf, maar wij bieden onze producten in prefab-vorm aan.

DTW wil zich ook richtten op het maken van producten waarbij het gaat om niet courante maten. Een aannemersbedrijf dat werkzaam is in de grote bouw, zal gezien de uniformiteit en grote aantallen de deuren en ramen fabrieksmatig laten vervaardigen. Wij verwachten niet direct dat zij onze klanten zullen zijn, al weet je het maar nooit. Wij willen graag een mooi product van een goede kwaliteit maken, en met een korte levertijd.